Demand

Proces en Project

Gelijktijdige controle van zowel processen als projecten. Controleer of voldoende medewerkers aan projecten en processen kunnen worden toegewezen. Krijg inzicht in waar in de organisatie projectmedewerkers geplaatst kunnen worden na afronding van projecten.

Datagedreven forecasting

Maak prognoses op basis van eigen data en externe data samengevoegd. Voorspel de vraag voor je organisatie in meerdere scenario’s. Onderzoek hoe de vraag fluctueert onder meerdere scenario’s en richt de workforce hierop in. 

Business drivers

Gebruik meerdere business drivers in de analyses en bepaal welke aanpassingen moeten worden uitgevoerd om de doelstellingen te bereiken. Alle business drivers kunnen worden geïmporteerd en aangepast in StaffGenie. 

Valideer de strategie

Valideer de strategie van de organisatie met het personeelsbestand. Kom te weten of je genoeg mensen hebt om de strategie succesvol uit te voeren, en hoe je beleid bepaalt om de workforce af te stemmen op jouw strategie.   

Achterhaal risico's

Verkrijg meer kennis over de organisatie en breng het personeelsbestand op één lijn met de strategie. Krijg inzicht in de risicofactoren van de strategie en bouw een robuust plan. 

Do You Want To Boost Your Business?

To win in the marketplace you must first win in the workplace.