Samenwerken

Werk samen aan dezelfde datasets

Werk samen met je team aan dezelfde datasets. Bekijk welke veranderingen collega’s hebben doorgevoerd en bespreek deze met hen. Teamwork maakt productiever en StaffGenie stelt je in staat het uiterste uit het team te halen. 

Creëer als team scenario's

Creëer samen scenario’s en onderzoek hoe de organisatie verandert wanneer je deze scenario’s toepast. Onderzoek de beste oplossingen voor problemen en deel jouw wijzigingen, scenario’s en oplossingen met collega’s.  

Comments en notificaties

Door middel van de comment feature communiceer je in de betreffende datasets direct met je collega’s. Hierdoor is de communicatie overzichtelijk aanwezig en zie je direct wat besproken is. Ontvang notificaties wanneer comments en wijzigingen zijn aangebracht. Met notificaties ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Gebruikers- en functiemanagement

Bepaal op gebruikersniveau en op functieniveau wie toegang heeft tot welke datasets. Zodoende kun je een map delen, maar ook bepalen of mensen bepaalde datasets in een map wel of niet mogen zien. 

Exporteren

Datasets en analyses kunnen worden geëxporteerd naar Excel, PDF en Docx. Het is niet nodig om rapportages van de analyses te maken, die hebben wij namelijk al automatisch voor je gemaakt.

Do You Want To Boost Your Business?

To win in the marketplace you must first win in the workplace.