Data Management

Alle data op één plek

StaffGenie verzamelt alle kwalitatieve en kwantitatieve data op één plek. Importeer data vanuit verschillende bestanden en databronnen. De data wordt automatische geverifieerd en gevalideerd. Hierdoor is direct duidelijk of alle benodigde data geïmporteerd en kwalitatief goed is.  

Eenvoudig, snel en moeiteloos

Data pipelines

Middels data pipelines importeer je makkelijk en snel de gegevens die benodigd zijn voor je analyses. Import van data kan plaatsvinden vanuit relationele databases, maar ook vanuit Excel. Door deze pipelines zijn veel handmatige processen, zoals extractie, transformatie, combinatie, validatie en laden, geautomatiseerd. 

Real time data

Met de data pipelines waar StaffGenie gebruik van maakt, is het mogelijk real time data te gebruiken voor de analyses. Hierdoor kun je zorgeloos analyses uitvoeren met de meest recente data. De inputdata van je analyse wordt opgeslagen als dataset zodat je hier altijd op terug kunt vallen. 

Versiebeheer

Met versiebeheer blijven alle versies van je data opgeslagen in StaffGenie. Je bent te allen tijde in staat data te achterhalen waarop scenario’s zijn ontwikkeld. Hierdoor kun je makkelijk en snel veranderingen met elkaar vergelijken.  

Do You Want To Boost Your Business?

To win in the marketplace you must first win in the workplace.