Supply

Omvang

Bepaal de juiste omvang van je workforce. De huidige en toekomstige vraag is leidend om de grootte van je organisatie te bepalen. StaffGenie helpt je om de optimale headcount en FTE’s te bepalen voor verschillende business units.

Managen van kosten

Bepaal de exacte HR kosten (personeelskosten, recruitmentkosten, trainingskosten, etc). Ontdek de financiële gevolgen van de commerciële strategie en achterhaal waar je het meest efficiënt kosten kunt besparen. 

Contract type

Bepaal de ideale mix van contracttypen binnen de organisatie. Hoe ga je om met contracttypen voor grotere projecten? Hoe ga je om met de vraag? StaffGenie beantwoordt deze vragen. 

Contract type

Organisatiestructuur

De structuur bepaalt de persoonlijkheid van je organisatie. Ontwerp een structuur waarmee je als organisatie strategieën waar kunt maken. Definieer de job functions en job families die je nodig hebt om de implementatie succesvol uit te voeren.  

Bewegingsstromen van medewerkers

Voorspel hoe medewerkers binnen de organisatie bewegen in verschillende functies. Zoek uit waar talenten zich binnen 3 – 5 – 10 jaar binnen de organisatie zullen bevinden en bepaal of er factoren in de organisatie aanwezig zijn die de groei van talent bevorderen of verstoren.  

Strategic Workforce Planning Software Tool

Capaciteiten en skills

Analyseer het potentieel van medewerkers. Welke capaciteiten moeten worden ontwikkeld bij welke talenten en wanneer moeten deze capaciteiten ontwikkeld zijn? Kijk onder andere naar training on the job en interne mobiliteit. Met deze informatie bent je beter in staat om je talentenpool te bepalen en behaal je het meeste rendement uit je opleidingen. 

Do You Want To Boost Your Business?

To win in the marketplace you must first win in the workplace.